Pablo Cesar Leonardo Velazquez Centurio Galatasaray'da (Video)

VideoFutbol   at  15:10  

Transfer döneminin start almasına çok az bir süre kala iddialar ortada uçuşuyor. Ultimahora adlı gazetede yer alan habere göre Galatasaray 1.92'lik 1987 doğumlu yetenekli Paraguay'lı forvet Pablo Cesar Leonardo Velazquez Centurio'ya talip.

Paraguay ekiplerinden Club Rubio Nu takımında forma giyen Pablo Velazquez Rubio Nu formasıyla 29 maçta kaydettiği 24 gol ile bütün dikkatleri üstüne çekmişti.
Gelecek vaadeden golcü kendine böyle bir teklif gelmediğini söylese de kulüp yetkilileri ve oyuncunun menajeri Galatasaray'ın Pablo için 3 milyon dolarlık resmi bir teklif sunduğunu açıklamış durumda.

Apertura 2009'da Rubio Nu formasıyla sezonu gol kralı olarak da bitiren Pablo en büyük patlamasınu U-15 turnuvasında kaydettiği 45 gol ile yapmıştı. Oyuncunun menajeri ve kulüp başkanın tekliflerin bir kez daha geliştirilmesini beklediklerini söylerken, genç golcünün oldukça ufak bir lig olarak kabul edilen Paraguay 1. Ligi'ne veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Özellikle kulüp başkanı Horacio Cartes'in Pablo için daha önce değeri '3 milyon dolar' şeklinde bir açıklaması bulunuyor.

River Plate kolejinde yetişen Pablo Velazquez'in Ağustos 2009'da bonservisinin eline alabileceği ve serbest bir şekilde Arjantin'in ünlü takımlarından Club Atletico San Lorenzo de Almagro'ya transferine kesin bakılıyordu fakat bu transfer gerçekleşmemişti.

Genç isim bu yıl Paraguay Milli Takımı'na da dahil oldu.

About the Author

Write admin description here..

Tags

© 2013 Süper Galatasaray. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.