Adnan Polat: Jo Alves verdiği sözü tuttu

VideoFutbol   at  22:35  

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, yeni transfer Jo'nun, başka teklifler almasına rağmen sözünde durarak Galatasaray'a geldiğini ifade etti.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, yeni transferleri Jo'nun tutumunu överken, transfer çalışmaları hakkında Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ'ın büyük çaba sarfettiğini belirtti.

GS TV'ye konuşan Adnan Polat, "Kendi ekonomik şartlarımız doğrultusunda iki transfer yaptık. Neill'i uzun süredir düşünüyorduk. İhtiyacımız olan bir oyuncuydu. Jo ise başka bir vaka. Onun transferini kimse mümkün görmüyordu. Kulübüne daha büyük teklifler geldiğini biliyorum. Ancak o, bize verdiği sözden dönemeyeceğini belirterek, daha mütevazı bir teklifi kabul etti" dedi.

Jo'nun UEFA Avrupa Ligi maçlarında oynayamayacak olmasını da şanssızlık olarak nitelendiren Polat, bu konudaki çalışmalarının sürdüğünü de sözlerine ekledi.

Galatasaray başkanı, Harry Kewell'ın sakatlığı hakkındaki üzüntüsünü de dile getirirken, "Şu an Avustralya'da bir operasyon geçirmesi söz konusu. Eğer operasyon geçirirse nisan ayına kadar oynayamayacak. Dolayısıyla şu an büyük bir sıkıntı yaşıyoruz. Bu hafta içinde bunu bir sonuca bağlamamız lazım. Çünkü transfer dönemi bir hafta sonra kapanıyor" şeklinde konuştu.

About the Author

Write admin description here..

Tags

© 2013 Süper Galatasaray. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.