Atletico Madrid-Celta Vigo: 1-1 (Video-Maç Özeti)

VideoFutbol   at  01:43  

Atletico Madrid tur şansını zora soktu.. Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Atletico Madrid, Kral Kupası çeyrek finalinde Celta Vigo ile 1-1 berabere kaldı.

Atletico Madrid ile Celta Vigo İspanya Kral Kupası çeyrek final ilk maçında karşı karşıya geldi. Temsilcimiz Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ndeki rakibi olan Atletico Madrid, maça etkisiz başladı. Hızlı gelişen Celta Vigo ataklarını savuşturmakta zorlanan Atletico, üçüncü dakikada Trashorras'ın attığı golle geriye düştü: 0-1. Ev sahibi Atletico Madrid, bu golden yedi dakika sonra yeni transferi Tiago'nun düzgün vuruşuyla beraberliği sağladı: 1-1. İlk 45 dakikada başka gol olmadı ve maçın birinci devresi bu sonuçla bitti.

İkinci yarıda Simao'nun yerine Forlan'ı sahaya süren Atletico Madrid Teknik Direktörü Sanchez Flores, aradığı golü bir türlü bulamadı. Takım savunmasında oldukça başarılı bir oyun sergileyen Celta Vigo, Atletico forvetlerine gol izni vermedi. Kontra ataklarla Atletico Madrid kalesinde teklikeler yaratan Celta Vigo'lular bir türlü golü bulamadılar. Maçta başka gol olmayınca, 90 dakika bu sonuçla bitti. Bu sonuçla Atletico Madrid yarı final şansını zora soktu.

Atletico Madrid 1-1 Celta Vigo
Goller: Trashorras (3') (Celta Vigo)/ Tiago (11') (Atletico Madrid)

Çeyrek final rövanş maçları 27 Ocak'ta oynanacak.


About the Author

Write admin description here..

Tags

© 2013 Süper Galatasaray. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.