Cemal Nalga Alba Berlin'de

VideoFutbol   at  23:21  

Forma skandalı sonrasında Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu tarafından 2 yıl men cezasına çarptırılan Cemal Nalga, Alman ekibi Alba Berlin ile anlaştı. Genç pivot sezon sonuna kadar Alba Berlin forması giyecek

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynanan özel maçlarda cezalı olmasına rağmen takım arkadaşı Tufan Ersöz formasıyla sahaya sürülen ve bunun sonucunda 2 yıl men cezası alan Cemal Nalga beklenildiği gibi kariyerine Avrupa'da devam edecek.

Aldığı ceza ile askerlik tecil hakkını yitiren ve kariyerini devam ettirmek için Avrupa'da takım arayan Cemal, Alman Basketbol Ligi ekiplerinden Alba Berlin ile anlaşmaya vardı.

Sezon sonuna kadar Alba forması giyecek olan Cemal, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, "Yaşadığım talihsiz olay sonrası profesyonel basketbol kariyerime devam etmek için Avrupa'ya gitmeye mecbur kaldım. Burada kendimi yeniden gösterip eski günlerime döneceğim. Ve bir gün yeniden Galatasaray forması giyeceğim" dedi.

Alman Beko Basketbol Ligi’nde liderlik koltuğunda oturan Alba Berlin, ilk turunu tek yenilgiyle tamamladığı FIBA Eurocup'ta da son 16 takım arasına adını yazdırmayı başardı.

About the Author

Write admin description here..

Tags

© 2013 Süper Galatasaray. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.