Atletico Madrid İstanbul'da

VideoFutbol   at  17:54  

Atletico Madrid İstanbul'da.. Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Galatasaray'la karşılaşacak olan Atletico Madrid, İstanbul'a geldi..

Atletico Madrid kafilesi, Türk Hava Yolları (THY) ile yapılan tek maçlık sponsorluk anlaşması gereği, THY'nin TK 3652 sefer sayılı uçağıyla Madrid'den, İstanbul'a getirildi.

Atatürk Havalimanı'na saat 16.00 sıralarında inen İspanyol takımı, Galatasaraylı idareciler tarafından karşılandı. Konuk ekip, dış hatlar geliş terminalinde bir grup Galatasaraylı taraftarın tezahüratlarıyla karşılaştı. Kafile buradan otobüsle kalacakları otele hareket etti.

THY'NİN SPONSORLUĞU
Barcelona ve Manchester United takımlarına da sponsor olan THY, İspanya'nın Atletico Madrid takımına da bir maç için geçerli olmak üzere sponsor olmuştu.

Yapılan anlaşmaya ile Atletico Madrid kafilesi, indirimli bir ücret karşılığında THY uçağı ile Madrid'den alınarak, İstanbul'a getirildi. İspanyol takımı, anlaşma gereğince maç sonrası THY uçağıyla İstanbul'dan İspanya'ya geri götürülecek. Sponsorluk anlaşması karşılığında ise Atletico Madrid takımı, stadında ve internet sitesinde THY reklamına yer verip, THY'yi tanıttı.

Atletico Madrid takımı, Galatasaray maçı öncesinde İstanbul'da düzenlenecek basın toplantısında da sponsor THY'den bahsederek, THY'yi tanıtacak

About the Author

Write admin description here..

Tags

© 2013 Süper Galatasaray. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.