Gökhan Edman: Galatasaray'ın hedefi Final

VideoFutbol   at  17:50  

Aslan'ın gözü kupada.. GM Capital Bayanlar Avrupa Challenge Kupası çeyrek finalinde Ukrayna'nın Severodonchanka Severodonec takımını eleyerek, dörtlü finale yükselen Galatasaray'da antrenör Gökhan Edman, öncelikli hedeflerinin final oynamak olduğunu söyledi.

Edman, yaptığı açıklamada Galatasaray'ı Avrupa'nın en iyi 4 takımı arasına taşıdıkları için çok mutlu olduklarını dile getirerek, ''Galatasaray, her sezon en az bir branşta Avrupa'da yarı finale çıkmayı başarıyor. Bu sezon da biz de iyi bir mücadele göstererek, yarı finale kaldık. Bunun için çok mutluyuz'' dedi.

Gökhan Edman, Belçika'nın Asterix Kieldrecht, Almanya'nın Dresdner SC, Polonya'nın Impel Gwardia Wroclaw takımlarının kendileriyle birlikte dörtlü finale çıktığını belirterek, şunları kaydetti:

''Biz yarı finalde Asterix Kieldrecht ile karşılaşacağız. Bu takımı geçtiğimiz takdirde, Dresdner SC ile Impel Gwardia Wroclaw eşleşmesinin galibiyle final oynayacağız. Dörtlü finalin nerede yapılacağı henüz belli değil. Bunun için başvurular bugün sona erecek. Bildiğim kadarıyla şu ana kadar başvuru yok. Biz Türkiye'de düzenlemek istiyoruz, dün başkanımız Adnan Polat, 'Alabiliyorsak, alalım' dedi. Ancak kimse dörtlü finali alamazsa, şimdiye kadar oynadığımız sistemle mücadele devam edeceğiz. Her takım, bir maçı sahasında bir maçı da deplasmanda oynayacak.''

Yarı finalde karşılaşacakları Asterix Kieldrecht'in çok dinamik bir takım olduğunu ifade eden Edman, ''Biz de tecrübeli ile dinamizmin birleştiği bir takımız. Bizim öncelikli hedefimiz final oynamak ama gönlümüzden kupayı almak geçiyor. Son oynadığımız Avrupa maçları bize gereken özgüveni sağladı. Ben oyuncularıma çok güveniyorum. İyi bir düzen kurduk, sonunun iyi bir şekilde biteceğine inanıyorum'' diye konuştu.

About the Author

Write admin description here..

Tags

© 2013 Süper Galatasaray. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.