Arda Turan: Trabzonspor maçında oynar mıyım bilmiyorum

VideoFutbol   at  05:00  

Galatasaray kaptanı, Mehmet Topal ile girdiği ikili mücadele sonrası yerden kalkamadı. Kesin durumu bugün belli olacak tecrübeli yıldız, “Ağrılarım çok fazla. Ancak az da olsa oynama ihtimalim olursa, forma giymekten kaçınmam” dedi.

Şampiyonluk yarışında kritik haftalara girilirken Galatasaray’ın kaptanı ve yıldızı Arda Turan’ın, Trabzonspor deplasmanı öncesi sakatlanması keyifleri kaçırdı. Sarı kırmızılıların dün sabah yaptığı idmandaki çift kalede Mehmet Topal ile girdiği bir ikili mücadele sonrası beline aldığı darbe sonrası yerden kalkamayan Arda, takım arkadaşıyla birlikte birbirlerini sakatlayınca idmanı tamamlayamadılar.

MEHMET TOPAL'IN DURUMU İYİ
Trabzonspor’a karşı bugüne kadar oynadığı son 7 maçın altısında fileleri havalandıran ve arkadaşlarının da Lig TV’nin bu maçla ilgili hazırladığı jenerik sonrası, “Yine boş geçmesin” diye takıldığı Arda, Mehmet Topal ile birlikte hemen acılar içinde Acıbadem Hastanesi’ne götürüldü. Belinden sakatlanan ve kesin durumu bugün yapılacak son kontrol sonrası belli olacak Arda, “Çok ağrım var. Trabzon’da oynar mıyım, ben de bilmiyorum. Ancak az da olsa oynama ihtimalim olursa, forma giymekten kaçınmam” dedi. Aynı pozisyonda yerde kalan ve çarpışma sonucu dizinde ödem oluşan Mehmet Topal’ın ise durumunun Arda’ya göre daha iyi olduğu açıklandı.

ARDA TURAN'IN ALTERNATİFİ GIOVANI DOS SANTOS
Bordo mavili takıma karşı bir maç dışında boşu olmayan Arda Turan’ın sakatlığı Teknik Direktör Frank Rijkaard’ın da planlarını bozdu. Hollanda çalıştırıcı, kaptana alternatif olarak Trabzon maçı için Dos Santos’u hazırlamaya başladı.

About the Author

Write admin description here..

Tags

© 2013 Süper Galatasaray. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.