Galatasaray eksik başladı

VideoFutbol   at  21:28  

Kasımpaşa'yı yenerek liderliğini sürdüren Galatasaray, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına sakat ve milli futbolculardan yoksun olarak başladı..

Teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde, Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall antrenman sahasında basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Kasımpaşa karşılaşmasında ilk 11'de görev verilen oyuncular sahada yenileme çalışmalarının ardından, sağlık merkezinde terapi seanslarıyla programlarını tamamladı. Diğer oyuncular ise teknik çalışmalar yaptı.

Sakatlığı süren Milan Baros, salonda ve sahada takımdan ayrı çalıştırılırken, Uğur Uçar, Hakan Balta, Harry Kewell ve Gökhan Zan ise tedavilerinin ardından salon ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştı.

(A) Milli Takım kampında bulunan Sabri Sarıoğlu, Emre Güngör, Servet Çetin, Caner Erkin ve Arda Turan ile Ümit Milli Takım'daki Serkan Kurtuluş, 19 Yaş Altı Milli Takımı'na giden Emre Çolak, ülkelerinin milli takımlarına giden Meksikalı Giovani dos Santos, Brezilyalı Elano Blumer ve Fildişi Sahili'nden Abdel Kader Keita antrenmanda yer almadı.

Yarını dinlenerek geçirecek olan sarı-kırmızılılar, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını 3 Mart Çarşamba günü saat 10.30'da basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

About the Author

Write admin description here..

Tags

© 2013 Süper Galatasaray. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.