Galatasaray-Wroclaw: 3-0 Galatasaray Avrupa üçüncüsü

VideoFutbol   at  18:11  

Galatasaray Bayan Voleybol takımı, GM Capital Challenge Cup'ta Wroclaw'ı 3-0 yenerek Avrupa üçüncüsü oldu..

Final Four'un ilk gününde Belçika temsilcisi Asterix'e mağlup olarak final şansını yitiren Galatasaray, üçüncülük karşılaşmasında Polonya temsilcisi Gwardia Wroclaw'ı 3-0 yendi ve Gm Capital Challenge Cup turnuvasında 3. oldu.

Karşılaşmaya Polonya temsilcisi iyi başladı ve ilk teknik molaya da 8-6 önde girdi. Galatasaray aradaki farkı 13-13'te kapatırken ikinci teknik moladan sonra farkı giderek açtı ve setin son sayılarına 21-15 önde girdi. Son sayıları da rahat bir oyunla alan takımımız ilk setten 25-17 galip ayrıldı ve karşılaşmada 1-0 öne geçti.

İkinci set karşılıklı sayılarla başladı ve ilk teknik molaya Galatasaray 8-6 önde girdi. Farkı ikinci teknik molaya kadar koruyan kızlarımız ikinci teknik molaya da 16-15 önde girdi. 20-20'de eşitliği sağlayan rakip takım Wroclaw, 22-20 öne geçmeyi de başardı. Ancak bu dakikadan sonra maça tekrar ağırlığını koyan Galatasaray, seti 26-24 kazanmayı bilerek karşılaşmada 2-0 öne geçti.

Üçüncü sete çok rahat başlayan takımımız 5-0 da öne geçti. Bu dakikadan sonra sahaya iyi bir oyun koyan takımımız her dakika farkı açmayı başardı. Setin son sayılarına da çok rahat giren Glatasaray, bu seti 25-13 karşılaşmayı da 3-0 kazanarak Challenge Cup'ta 3. olmayı başardı.

About the Author

Write admin description here..

Tags

© 2013 Süper Galatasaray. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.