Galatasaray'da sakatlıkların nedeni futbolcular

VideoFutbol   at  11:43  

İşte Florya'nın MR'ı.. Galatasaray sağlık heyetinin tedavilerini uygulayan Sabri ve Mehmet Topal tam öngörülen sürede takıma dönerken, yabancı doktorlara tedavi olan Zan, Milan Baros ve Harry Kewell rötar yaptı.

G.SARAY’DA arka arkaya yaşanan uzun süreli sakatlıkların ardından yoğun biçimde eleştirilen Sağlık Kurulu’nun aslında işini son derece doğru yaptığı, sakatlıkların uzamasının ana nedeninin, yabancı doktorlara tedavi olan futbolcuların farklı tedavi görmelerinden kaynaklandığı ortaya çıktı. Kurulun tüm önerilerini harfiyen yerine getiren Mehmet Topal ile Sabri söylenen zamanda sahalara döndü.

ZAN’A TOPAL ÖRNEĞİ
OMZUNDAKİ sakatlığı Mehmet Topal ile hemen hemen aynı olan Gökhan Zan ise kulüp doktorlarının “Hemen Mehmet Topal gibi seni de ameliyat ettirelim. En geç 1.5-2 hafta içinde sahalara döner, ligin 2. yarısında takıma katılırsın” teklifini kabul etmedi. Yurt dışındaki özel doktoruna tedavi olan Gökhan Zan, 3 Aralık 2009 tarihinden beri sahalara dönemedi. Kulüp doktorlarının dışında kendi doktorlarına tedavi olma yolunu seçen Harry Kewell ve Milan Baros da G.Saray Sağlık Kurulu’nun öngördüğü ve resmi internet sitesinden de açıklanan geri dönüş tarihini çok aştı.

SABRİ’Yİ İNANDIRMAK
G.SARAY’DA sakat yıldızların kulüp doktorlarıyla yaşadıkları ilginç olaylar da var. Örneğin, 23 Aralık 2009 tarihinde Trabzonspor karşılaşmasında sakatlanan Sabri’ye durumunun çok ciddi olduğunu anlatan kulüp doktorları, “Şimdi sana hazırlayacağımız tedavi programına aynen uyman gerekiyor. Eğer bizi dinlersen 2 ay sonra sağlam biçimde sahalara dönersin” diye nasihatte bulunurlar.

NE var ki milli oyuncu Sabri Sarıoğlu doktorların teşhis ve tedavi önerisine pek de sıcak bakmaz. Bunun üzerine sarı-kırmızılı yönetim ile görüşen kulüp doktorları Sabri’nin Almanya’ya çok ünlü bir doktora gönderilmesi onayını alırlar. Sabri yanında bir kurul üyesi doktor ile Almanya’nın yolunu tutar. Alman doktor aynı teşhisi koyar ve kulüp doktorlarının da önerdiği aynı tedaviyi uygulayacağını söyler. Bunun üzerine Sabri “Evimde tedavi olurum o zaman” deyip Türkiye’ye geri döner.

About the Author

Write admin description here..

Tags

© 2013 Süper Galatasaray. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.