Gaziantepspor suçluyu buldu: Cinler

VideoFutbol   at  15:49  

Gaziantepspor'da başarısızlığa kılıf bulundu ve suç Cinlerin oldu.. Gaziantepspor'da cinlerin gitmesi için de dün tesislerde antrenman öncesi iki tane koyun kurban edildi.

Kurbanı kesen görevlinin yüksek sesle "Yallah cinler yallah, Kış kış cinler kışkış" demesi ise futbolcu ve teknik adamlarda şaşkınlık yarattı. Herkes şaşkın bakışlarla kurban kesimini izlerken, bu arada yöneticilerin futbolcu ve teknik adamların kurbanın kanından alınlarına ve ayakkabılarına sürmesi yolundaki isteklerine sadece 5 futbolcu katıldı.
ANTRENMAN ÖNCESİ KURBAN KESİLDİ
Kırmızı siyahlı futbolcuları dün Celal Doğan tesislerinde büyük bir sürpriz bekliyordu. Kırmızı-siyahlı yönetim haftalardır galibiyet yüzü göremeyen takımları için 2 koyun getirip kestirmesi herkesi şaşırttı. Alınamayan galibiyetleri, "uğursuzluk" olarak nitelendiren yöneticilerin koyunlar kesilirken "Yallah cinler yallah, Kış kış cinler kışkış" demesi, şaşkınlıkla izlendi. Dün saat 15'te futbolcular antrenmana çıkarken getirilen 2 koyun herkesi şok etti. "Ne oluyor. Bu koyunlar ne" diyen futbolcular ise buna bir anlam veremedi. Tam antrenmana çıkarken ilk koyunun getirilip kesilmesine sadece şaşkın gözlerle bakan futbolcular ikinci koyunu görünce, "bir tane daha mı varmış" diyerek şaşkınlıklarını dile getirdiler.

YABANCILAR VE JOSE ŞAŞTI KALDI
Antrenman öncesi "ugursuzluk gitsin" diye kesilen bu iki koyun en çok Teknik Direktör Jose Couceiro ve yabancı futbolcuları şaşırttı. İlk kez böyle bir olaya şahit olan futbolcular koyunun kesilmesine sadece uzaktan bakmakla yetindiler. Portekizli teknik adam ise antrenmana çıkarken bir süre koyunlara baktı ve orada bulunan menejer Abdurrahman Bayındırla bir süre konuşarak saha ortasına gitti.

5 FUTBOLCU KAN SÜRDÜ
Öte yandan kesilen bu kurbanların kanından alınlarına veya ayakkabılarına sürmesi istenen futbolculardan sadece Mehmet Yozgatlı, Murat Ceylan, Semih, Ümit ve Serdar'ın gelmesi, yabancılar dahil diğerlerinin gitmeyişi dikkat çekti. Bu arada kesilen koyunları izleyen Kaleci Recep ise kan süren Semih'e espri yaparak, "sen arabamısın da kan sürüyorsun" deyince kahkahalar uçuştu.

About the Author

Write admin description here..

Tags

© 2013 Süper Galatasaray. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.