Giovani Dos Santos takıma katıldı

VideoFutbol   at  07:14  

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de Eskişehirspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, milli takım kampından dönen Giovani Dos Santos takıma katıldı..

Teknik Direktör Frank Rijkaard yönetiminde basına kapalı olarak yapılan antrenmanın ana bölümünde, futbolcuların teknik ağırlıklı çalışmalar yaptıkları belirtildi.

Meksika Milli Takımı kampında olması nedeniyle dünkü antrenmana katılamayan ve cumartesi günü gelmesinin beklendiği açıklanan Giovani Dos Santos'un bugün takıma katıldığı, oyuncunun sahada rejenerasyon çalışmalarının ardından, sağlık merkezinde terapi seanslarıyla yolculuk ertesi programını tamamladığı ifade edildi.

Dünkü idmanın bir bölümünde takımla çalışan Milan Baros'un bugünkü çalışmada takımdan ayrı olarak kondisyoner eşliğinde antrenman yaptığı, Hakan ile Gökhan'ın ise tedavilerinin ardından salon ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldıkları kaydedildi.

Ayrıca, tedavisi süren Harry Kewell'ın ise özel işleri nedeniyle teknik ekipten izin alarak antrenmana katılmadığı açıklandı.

Galatasaray takımı, yarın sabah yapacağı antrenmanla Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

About the Author

Write admin description here..

Tags

© 2013 Süper Galatasaray. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.