Harry Kewell'da sıkıntı başladı

VideoFutbol   at  11:30  

Galatasaray'da yeniden forma giymesi dört gözle beklenen Harry Kewell'ın sözleşmesini uzatmaya yanaşmaması, sarı-kırmızılı camiayı tedirgin etmeye başladı..

Sakatlığı sebebiyle uzun süredir formasından uzak kalan ve 31 Mayıs’ta sözleşmesi sona erecek olan Avustralyalı yıldızın, kendisine önerilen “1 yıl daha bizimle kal” teklifine hâlâ olumlu bir cevap vermemesi, endişelerin iyice artmasına sebep oldu. Taraftarın en sevdiği futbolcu olan Kewell’ın 2 yıllık sözleşmede direttiği ve hiçbir şekilde geri adım atmadığı bildirildi.

DÖNÜŞÜ 1 HAFTA ATTI
Karaciğer rahatsızlığı sebebiyle her yıl ülkesinde başta kortizon olmak üzere ağır ilaçlarla tedavi gören Kewell’ın, önümüzdeki sezonlar göstereceği performanstan endişe duyan yönetimin bu yüzden 1 yıllık sözleşmede ısrarcı olduğu, yine de taraflar arasında ortak bir noktanın bulunabileceği ifade edildi. Öte yandan bu hafta oynayabileceği açıklanan Kewell’ın, sahalara dönüş süresinin biraz daha uzadığı bildirildi. Avustralyalı yıldızın Baros’la birlikte önümüzdeki hafta takımla idmanlara başlayacağı ifade edildi.

About the Author

Write admin description here..

Tags

© 2013 Süper Galatasaray. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.