Sabri Sarıoğlu: Trabzonspor 1-0'ın üstüne yattı

VideoFutbol   at  23:14  

"1-0'ın üstüne yatmasını iyi bildiler".. Galatasaray'da, Trabzonspor maçına kaptan olarak çıkan Sabri, mağlubiyeti ve derbiyi değerlendirdi.. Sabri'nin Lig TV mikrofonlarına yaptığı açıklamaları şöyle:
"Bugün maça çok istekli başladık. Pozisyonlar da bulduk ancak bunları gole çeviremedik. Trabzon iyi bir takım. 1-0'ın üstüne yatmasını iyi bildi. Skoru lehimize çevirmek için pozisyonlar da bulduk.

Glaibiyet için gelmiştik. Çok önemli bir 3 puandı. Kaybedilmiş bir şey yok. Yarışı sonuna kadar sürdüreceğiz. Bu maçtaki hataları yapmak istemiyoruz. 3 puan alacak pozisyonları da bulduk ancak atamadık. Trabzonspor'u tebrik etmekten başka yapacak bir şey yok.

Bu maçı kazanıp, Fenerbahçe maçına daha rahat çıkmak istiyorduk. Fenerbahçe maçı daha da önemli. Aradaki puan farkı da azaldı. Galatasaray-Fenerbahçe maçları heyecanlı olur. Dostluk ve fair play içinde geçmesini umuyorum. Bu maçı kazanacağımıza inanıyorum. Takım arkadaşlarımız ve ben kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız"

Sabri basın mensuplarına yaptığı açıuklamada ise istedikleri grafikte olmadıklarını belirterek, "Bazen çok iyi oynuyoruz. Ama her maça bunu yansıtmalıyız. Sonuçta kaybediyorsak takım olarak kaybediyoruz. Kimseyi suçlayacak değiliz. Hep beraber kazanıp hep beraber kaybediyoruz" dedi.

Karşılaşmaya iyi başladıklarını vurgulayan Sabri, "Şanssız bir gol yedik. Trabzonspor, daha sonra kontraatak futbolunu iyi oynadı. Yine de yakaladığımız pozisyonlar vardı, değerlendirsek sonuç farklı olurdu. Hem içerde hem dışarda iyi oynamalıyız. Galatasaray, böyle zamanlarda hep ayağa kalkmasını bilmiştir. Biz de ayağa kalkarak şampiyonluk mücadelesini sürdüreceğiz" diye konuştu.

About the Author

Write admin description here..

Tags

© 2013 Süper Galatasaray. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.