Trabzonspor-Galatasaray: 1-0 (Video-Maç Özeti)

VideoFutbol   at  20:58  

Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk yarışını çok yakından ilgilendiren dev maçta gülen Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden Trabzonspor oldu. Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısında deplasmada sadece 1 galibiyet alabilen konuk ekip böylece şampiyonluk yolunda çok büyük bir darbe aldı.

680 gündür büyük maç kazanamayan Trabzonspor, şampiyonluk yolunda kayba tahammülü olmayan Galatasaray karşısında ilk 10 dakikada defnasnı biraz önde tutunca rakibine iki net fırsat verdi. Ancak maçın yıldızı Onur, Gio ve Jo'ya izin vermedi. Ardından oyunda dengeyi kuran ev sahibi ekip, 30. dakikada golü buldu. son haftalarda savunmadan top çıkarmada zorlanan Galatasaray'ın yine bu kötü huyu başgösterince Emre'den topu kapan Colman, Leo Franco'yla karşı karşıya kaldı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol Arjantinli'nin son üç Galatasaray maçındaki 4. golü olarak kayıtlara geçti.

Kalan bölümde Galatasaray'ın kurduğu baskı gol getirmezken, Trabzon kalecisi Onur yaptığı kurtarışlarla geceye damgasını vuran isim oldu. 1-0 sona eren mücadele sonunda Trabzonspor 680 gün sonra büyük maç kazanmanın sevincini yaşadı. Galatasaray ise bu mağlubiyetle deplasmanda üstüste 2. mağlubiyetini aldı ve 53 puanda kaldı. Bursaspor, Denizli engelini geçerse lider ile sarı karmızılı ekip arasındaki puan farkı 5'e çıkacak.

İşte dev Trabzonspor Galatasaray maçının golü ve özeti


TRABZONSPOR: 1 - GALATASARAY: 0


STAT: Avni Aker
SAAT: 19.00
HAKEM: Yunus Yıldırım

TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Song, Giray, Cale, Selçuk, Ceyhun, Colman, Alanzinho, Burak (Dk. 66 Engin), Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

GALATASARAY: Leo Franco, Sabri, Neill, Emre Güngör, Caner, Mustafa Sarp, Barış, Elano (Dk. 57 Baros), Keita, Giovani, Jo
TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

GOL: Dk. 30 Gustavo Colman

MAÇ ÖZETİ BURADA

About the Author

Write admin description here..

Tags

© 2013 Süper Galatasaray. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.