Galatasaray-Fenerbahçe: 3-1 (Video-Maç Özeti)

VideoFutbol   at  21:29  

Galatasaray dev derbide ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Eboue, Elmander ve Melo'nun 3 golüyle ezdi geçti: 3-1 Galatasaray 3 süper golle rakibini geçerken oynadığı futbolla parmak ısırttı. 2011 yılının son derbisinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayan Galatasaray, Eboue, Johan Elmander ve Felipe Melo'nun golleriyle Fenerbahçe'nin defterini dürdü, aklını aldı ve Spor Toto Süper Lig'in zirvesine kuruldu.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan, FIFA kokartlı hakem Fırat Aydınus'un yardımcıları Serkan Ok, Alex Taşçıoğlu ve Mustafa Kamil Abitoğlu ile birlikte yönettiği maçta ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe, 2011 yılının son derbisinde kozlarını paylaşacaktı ama olmadı; Galatasaray bütün kozları aldı, masayı devirdi.

Galatasaray taraftarının uAslantepe'de büyük şovu ile başlayan karşılamanın 33. dakikasında Eboue ile 1-0 öne geçen Galatasaray, Johan Elmander'in 41. dakikada attığı golle skoru 2-0'a taşıdı ve karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye üstünlüğü ile sona erdi.

Karşıklaşmanın ikinci yarısında da Galatasaray taraftarının büyük desteğini alan Galatasaray, 66. dakikada Felipe Melo'nun attığı golle skoru 3-0'a taşıdı. Kalan dakikalarda Alex'in golü sonucu etkilemedi ve Galatasaray Fenerbahçe'yi 3-1'lik net bir skorla geçmeyi başardı ve Spor Toto Süper Lig'in zirvesine kuruldu.

GALATASARAY: 3 - FENERBAHÇE: 1

STAT: Türk Telekom Arena (Aslen Aslantepe)
HAKEM: Fırat Aydınus

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta, Kazım, Emre, Melo, Selçuk, Baros (Dk.70 Riera), Elmander
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bilica, Yobo, Ziegler, Emre (Dk. 46 Semih), Selçuk, Alex, Cristian, Caner (Dk. 73 Özer), Bienvenu (Dk. 45 Stoch)
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

GOLLER: Dk. 33 Emmanuel Eboue, Dk. 41 Johan Elmander, Dk. 66 Felipe Melo, Dk. 90 Alex de Souza
SARI KARTLAR: Dk. 3 Eboue; Dk. 56 Caner, Dk. 64 Selçuk Şahin, Dk. 74 Semih

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇININ GOLLERİ VE ÖZETİ BURADA

About the Author

Write admin description here..

Tags

© 2013 Süper Galatasaray. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.